KOM IN CONTACT MET ONS

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een offerte wilt opvragen. Wij helpen u graag verder en reageren binnen 1 werkdag.

Heeft u ons met spoed nodig?

MEEST GESTELDE VRAGEN

Misschien staat uw vraag hieronder? Is uw vraag nog niet beantwoord, neem dan gerust contact met ons op.

Ons kantoor is alleen tijdens reguliere werktijden geopend. Bij calamiteiten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereiken op 0800 541 96 93. Buiten kantoortijden rekenen wij een verhoogd tarief.

Onze storingsmonteur zal de werkzaamheden enkel buiten reguliere werktijden uitvoeren wanneer het een storing of calamiteit betreft. In de meeste gevallen zal de monteur het probleem verhelpen met een noodoplossing. Ons kantoor neemt de eerstvolgende werkdag contact met u op om een vervolgafspraak in te plannen, zodat we het probleem definitief voor u kunnen oplossen.

Voor een overzicht van onze actuele tarieven gaat u naar onze tarieven pagina.

Nee, wij hanteren geen voorrijkosten binnen een straal van 50 km vanaf ons hoofdkantoor in Breda.

Als u ons belt, dan komen wij in de meeste gevallen dezelfde dag al. Vaak staan wij zelfs al binnen enkele uren bij u voor de deur.

Na afloop van alle werkzaamheden kunt u per pin afrekenen bij onze monteur. U ontvangt meteen een bon van de werkzaamheden en deze is tevens geldig als bewijs van betaling.