VETVANGPUT KWALITEITSVERKLARING

Het afvoeren van vethoudend afvalwater via een vetafscheiderinstallatie is verplicht voor onder meer brood- en banketbakkerijen, slagerijen, horecabedrijven, cafetaria’s en bedrijven in de vlees- en visverwerkende industrie. Onder invloed van de zwaartekracht wordt het vet uit het afvalwater gescheiden, zodat dit niet in de riolering terechtkomt. Een vetafscheider of vetvangput dient volgens de geldende regelgeving te voldoen aan de EN1825-norm. Dit houdt in dat de vetvangput voorzien moet zijn van een kwaliteitsverklaring.

VETAFSCHEIDERS & VETVANGPUTTEN

Vetvangput plaatsen Gerritsma Rioolservice

Er bestaan veel verschillende vetafscheiders voor onder andere de Horeca. De vetafscheiders worden vaak gemaakt van kunststof, beton en RVS. Vetafscheiders of vetvangputten dienen te voldoen aan de NEN-EN1825 norm. Weet u niet goed welke keuze u moet maken, dan adviseren wij u graag over de verschillende vetafscheiders zodat u altijd de juiste keuze maakt.

PLAATSEN VAN VETVANGPUTTEN

Gerritsma Rioolservice verkoopt en installeert vetafscheiderinstallaties. Neem contact op voor een prijsopgave voor het leveren en plaatsen van een vetvangput. Bel 076 – 541 96 93.Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

DOOR ONS TERUGGEBELD WORDEN?

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u dezelfde dag nog terug voor de oplossing van uw rioolprobleem!

Gerritsma Rioolservice de rioolspecialist

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Gerritsma Rioolservice ontstopt en ontzorgd. Geen klus is te groot voor ons.