VETVANGPUTTEN REGELGEVING

Voor alle horecaondernemers is het naleven van de strenge milieuregels aan de orde van de dag. Een goede en doelmatige werking van vetafscheiders in het bedrijf is daar een belangrijk onderdeel van. Het niet naleven van de regels op dit gebied kan diverse schadelijke gevolgen hebben. Riool en milieu kunnen enorm aangetast worden. Verstoppingen en stankoverlast in de keuken zorgen voor hinder van uw bedrijfsactiviteiten.

VETAFSCHEIDERS VAKKUNDIG LEGEN EN REINIGEN

Vetafscheiders legen en reinigen Gerritsma Rioolservice

Regelmatig onderhoud aan de vetafscheiders is noodzakelijk voor een gezond bedrijf. Gerritsma Rioolservice neemt deze zorg voor u uit handen. Wij zorgen ervoor dat de vetafscheiders met de juiste regelmaat vakkundig worden geleegd en gereinigd. De verontreinigde afvalstoffen worden door ons naar een erkende verwerkingsinstallatie gebracht om te worden ontwaterd en verwerkt.

LEEGZUIGEN VAN VETVANGPUTTEN, SEPTIC TANKS & BEERPUTTEN

Voor het leegzuigen van vetvangputten, kruipruimtes, septic tanks, beerputten en kelders kunt u bij Gerritsma Rioolservice terecht. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

DOOR ONS TERUGGEBELD WORDEN?

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u dezelfde dag nog terug voor de oplossing van uw rioolprobleem!

Gerritsma Rioolservice de rioolspecialist

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Gerritsma Rioolservice ontstopt en ontzorgd. Geen klus is te groot voor ons.