RIOLERING VERNIEUWEN ZONDER KRUIPRUIMTE

Het kan u zomaar overkomen: u heeft net een mooie tegelvloer of een nieuwe houten vloer aangeschaft voor uw woning en dan blijkt dat de riolering onder uw woning kapot of verzakt is. Als uw woning niet over een kruipruimte beschikt moet uw dure, nieuwe vloer opengehakt worden om bij de riolering te komen. Een situatie waar u niet aan moet denken.

WIJ VERNIEUWEN UW RIOLERING ZONDER BREEKWERK

Riolering vernieuwen zonder breekwerk Gerritsma Rioolservice

Gerritsma Rioolservice beschikt over de mogelijkheid om de riolering onder uw woning zonder kruipruimte te vervangen, zonder dat het noodzakelijk is om uw vloer open te breken. Op deze manier blijft uw mooie tegelvloer of pas aangelegde houten vloer in de woning bespaard!

Bij deze methode maken we gebruik van een zandzuigwagen om de riolering onder uw huis vrij te leggen. Het zand onder uw huis zuigen we weg en de kapotte of verzakte riolering wordt vervolgens vervangen. Na afloop van de werkzaamheden aan de riolering kunt u weer zonder zorgen gebruik maken van uw rioleringsstelsel.

DIRECT UW RIOLERING VERNIEUWEN

Bevindt u zich op dit moment ook in deze vervelende situatie en wilt u dit graag snel en professioneel opgelost hebben? Neem dan direct contact met ons op en plan een afspraak in met onze monteur.

DOOR ONS TERUGGEBELD WORDEN?

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u dezelfde dag nog terug voor de oplossing van uw rioolprobleem!

Gerritsma Rioolservice de rioolspecialist

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Gerritsma Rioolservice ontstopt en ontzorgd. Geen klus is te groot voor ons.