RIOOL VERSTOPT?

Als uw riool verstopt is, kunnen we bij de meeste rioolverstoppingen het probleem verhelpen door de leiding te laten doorveren of doorspuiten. Het doorspuiten gebeurt met een hogedruk-unit. Onze ontstoppingswagens beschikken over een krachtige hogedruk-unit met een eigen watertank. Gerritsma Rioolservice werkt uitsluitend op milieuvriendelijke basis, dus zonder gebruik te maken van chemische middelen.

RIOOL REINIGEN MET WARM WATER

Riool reinigen met heetwatersysteem Gerritsma Rioolservice

Riool reinigen met warm water kan naast de standaard hogedruk-units ook met het heetwatersysteem van Gerritsma Rioolservice. Met dit systeem wordt het water tot 85 graden Celsius verwarmd. Ideaal om hardnekkige riool verstoppingen, veroorzaakt door vet, zeep- en kalkresten op te lossen. Deze hogedrukreinigingsmachine is geschikt voor de kleinere afvoeren, maar ook voor de grote rioleringen met een diameter tot 400 mm.

RIOOL ONTSTOPPEN

Als uw riool verstopt is, dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Gerritsma Rioolservice ontstopt uw riolering snel en professioneel. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor uw rioolprobleem.

DOOR ONS TERUGGEBELD WORDEN?

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Vul onderstaand formulier in en wij bellen u dezelfde dag nog terug voor de oplossing van uw rioolprobleem!

Gerritsma Rioolservice de rioolspecialist

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Gerritsma Rioolservice ontstopt en ontzorgd. Geen klus is te groot voor ons.