OPLICHTERS DOEN ZICH VOOR ALS GERRITSMA RIOOLSERVICE

Helaas is Gerritsma Rioolservice slachtoffer geworden van naamsmisbruik. Misleidende loodgieters die met advertenties bovenaan staan in Google misbruiken regelmatig onze naam en doen zich voor als Gerritsma Rioolservice om vervolgens mensen op te lichten door enorme bedragen te vragen voor loodgieters werkzaamheden die slecht of helemaal niet zijn uitgevoerd.

De monteur van het misleidende loodgietersbedrijf komt bij u langs en doet zich voor als een monteur van Gerritsma Rioolservice. De werkzaamheden worden zeer slecht of geheel niet uitgevoerd en vervolgens vragen ze u om enorm hoge bedragen (vaak wel meer dan €1000,-) af te rekenen, of wordt u onder druk gezet om samen naar de pinautomaat te rijden. Ze rijden vaak in werkbussen zonder reclame en zonder het logo van Gerritsma Rioolservice.

Wij hebben reeds aangifte gedaan hiertegen en proberen onze klanten zo goed mogelijk in te lichten en op de hoogte te houden. Wees daarom altijd op uw hoede wanneer u contact met ons op neemt. Kijk altijd of u wel daadwerkelijk met ons te maken heeft en of er ook daadwerkelijk een bus van Gerritsma Rioolservice bij u voor de deur staat.

Gerritsma Rioolservice werkbus

Hoe u ons kunt herkennen:

  • Ons website adres dient altijd te beginnen met: https://gerritsma-rioolservice.nl/

  • Onze monteurs rijden altijd in een witte bus met blauwe reflecterende onderbroken lijnen.
  • Op de werkbus staat altijd het Gerritsma Rioolservice logo.
  • Bij iedere opdracht wordt een werkbon ingevuld en op deze bon staat altijd het logo van Gerritsma Rioolservice.

Wat u zelf kunt doen:

  • Controleer zodra de monteur arriveert of deze in een werkbus van Gerritsma Rioolservice rijdt.
  • Bel bij twijfel altijd ons hoofdnummer: 0800 541 96 93.
  • Bent u opgelicht, doe dan altijd direct aangifte bij de politie.

Helaas zijn er naast ons, meer collega’s gedupeerd, die aangeven hier ook last van te hebben. Lees ook het artikel: Pas op voor louche loodgieters van de Consumentenbond.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Gerritsma Rioolservice ontstopt en ontzorgd. Geen klus is te groot voor ons.